Livrare rapida gratuita de la 200 lei

Protecția Datelor

S.C. ALIA CONCEPT S.R.L. a depus "Notificarea  pentru prelucrarea datelor cu caracter personal" inregistrata cu numarul infochiosk : 313390467568 .

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, S.C. ALIA CONCEPT S.R.L. se obliga sa administreze în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este acela de a se primi/prelucra/furniza comenzile de produse inregistrate pe site-ul www.ataellier.ro.

Sunteti obligat/a sa furnizati aceste date pentru ca noi, S.C. ALIA CONCEPT S.R.L. sa putem inregistra , procesa, pregati si in final sa va trimitem comenzile in deplina siguranta. Refuzul de a furniza aceste informatii determină implicit imposibilitatea de a prelucra comenzile Dvs., adica de a achizitiona produse online de pe site-ul www.ataellier.ro.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către S.C. ALIA CONCEPT S.R.L. şi nu sunt comunicate altor destinatari, cu exceptia firmelor de curierat care asigura transportul si livrarea produselor catre beneficiar.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa datata si semnata catre S.C. ALIA CONCEPT S.R.L. adresa str. Fabricii nr. 47, et. 1, sector 6, Bucuresti sau la adresa de email contact@ataellier.ro si cererea Dvs. va fi solutionata in termen de 7 zile.

S.C. ALIA CONCEPT S.R.L. prin utilizarea www.ataellier.ro va garanteaza confidentialitatea datelor stocate in contul de client. Informatiile furnizate de catre Dvs. sunt folosite doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor site-ului nostru www.ataellier.ro, si anume:
1. Procesarea comenzilor sau cererilor Dvs in legatura cu produsele;
2. Facturare;
3. Solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de Dvs;
4. Contactarea Dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, sau telefon) in legatura cu oferte de produse, oferte speciale, nouati care credem ca ar putea fi de interes pentru Dvs. (in afara de cazul in care ai facut o cerere scrisa sa nu fiti contactat in acest sens);
5. Inregistrarea informatiilor despre Dvs. in vederea alocarii sau oferirii recompenselor, reducerilor si a altor beneficii, precum si pentru satisfacerea altor cereri sau cerinte pe care le aveti in legatura cu programele de recompensare a clientilor si alte programe similare.                                                                                                                                                                                                     6. Transmiterea informatiilor catre firma de curierat pentru livrarea produselor comandate.

S.C. ALIA CONCEPT S.R.L. prin www.ataellier.ro nu foloseste si nu incurajeaza trimiterea de mesaje nesolicitate (SPAM). Datele Dvs. nu vor fi facute publice unei terte persoane. Prin Newsletter-ul pe care il trimitem, dorim sa pastram clientii informatii despre produsele, noutatile, evenimentele precum si ofertele speciale sau cupoanele de discount disponibile in campaniile noastre promotionale .

Daca doriti va puteti oricand dezabona de la Newsletter-ul nostru apasand butonul dezabonare (unsubscribe) prezent in fiecare email.

Pentru orice informatii suplimentare privind protectia datelor si drepturile Dvs. puteti accesa www.dataprotection.ro.